Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în LaLiga - Jucătorii au fost rechemați de la vestiare pentru a mai juca un minut

Ricardo De Burgos, arbitrul meciului dintre echipele FC Sevilla şi Granada, din prima ligă spaniolă de fotbal, s-a făcut remarcat duminică printr-o decizie surprinzătoare, informează AFP.

După ce a fluierat finalul partidei, ca urmare a protestelor jucătorilor echipei Granada, centralul a dat un pas înapoi şi a solicitat celor două echipe să revină pe teren pentru a disputa ultimul minut de joc pe care l-a uitat.

Scorul era 2-1 în favoarea Sevillei în momentul în care arbitrul a fluierat finalul partidei. Mai mulţi jucători ai Granadei s-au apropiat de el pentru a-i semnala că mai este încă de jucat un minut din prelungiri în momentul în care el a pus punct meciului.

După câteva minute scurse, în care unii jucători ai Sevillei, echipa învingătoare, şi-au scos tricourile şi apărătorile de protecţie pentru tibie sau unii chiar s-au îndreptat spre vestiare, arbitrul a luat decizia de-ai rechema pe teren pe cei 22 de jucători pentru ultimul minut rămas. Însă fără consecinţă pentru scor, care a rămas 2-1 pentru Sevilla.

"Arbitrul a fluierat finalul meciului pentru că timpul expirase, iar apoi a venit să ne spună că a comis o greşeală", a spus atacantul Sevillei, Lucas Ocampos. "Se terminase, noi ne scosesem tricourile, nu am mai văzut aşa ceva", a mai spus acesta.

"A fost o situaţie stranie, foarte confuză. Dar, se mai întâmplă. Toţi facem greşeli", a declarat antrenorul Sevillei, Julen Lopetegui, fără să-l acuze pe central.

"Ei fac greşeli aşa cum facem toţi, iar el a făcut tot posibilul pentru a o corecta", a adăugat, la rândul său, antrenorul echipei Granada, Diego Martinez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.