Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în Liga I: Un fotbalist a bătut un oficial al propriului club. Victima depune plângere penală

Foto digisport.ro
Razvan Zamfir FC Hermannstadt

După incidentul cu Anamaria Prodan care îl lovește cu pumnul pe antrenorul Dan Alexa, a apărut un nou moment incredibil în Liga 1. Un eveniment grav s-a petrecut la FC Hermannstadt. Filip Jazvic l-a luat la pumni pe Răzvan Zamfir, supranumit "Moggi de România", anunță digisport.ro.

Croatul a început nu a suportat vestea pe care i-a dat-o directorul departamentului de scouting și l-a înjurat și l-a lovit cu pumnii.

"Noi am decis că doi, trei jucători nu mai intră în vederile noastre pentru acest sezon și urma să îi anunțăm. Azi, după masa de prânz, Răzvan Zamfir l-a chemat la o discuție pe Jazvic, să îi transmită că vrem rezilirerea amiabilă a contractului. A reacționat însă ca un golan și l-a lovit pe Răzvan.

Citește și: Carmen Dan, IEȘIRE TRIUMFALISTĂ din fruntea MAI - Ministrul demisionar anunță că dă premii angajaților din zona operativă

Nu este adevărat că Răzvan ar fi încercat să îl lovească primul. Fotbalistul a început totul, înjurându-l și lovindu-l. Un golan ca el nu are ce căuta în fotbal! El e istorie pentru Hermannstadt! Nici nu mai contează cât mai avea contract. Mâine mergem la IML și vom depune plângere penală împotriva fotbalistului", a spus Iuliu Mureșan, potrivit Gazetei.

”E un gest huliganic, urât, care nu are loc într-un vestiar sau la un club. Nu am avut nicio discuție înainte și aveam o relație foarte bună cu el. Și acum, când vorbesc cu dumneavoastră, nu îmi vine să cred. Nici nu mai știu cum s-a întâmplat. El nu a înțeles de ce îi spunem tocmai acum.

I-am spus că nu e o chestie care i se întâmplă prima oară în viață. Toți jucătorii care au plecat au fost plătiți la zi. A depășit orice limită. Sunt lucruri peste care nu se poate trece. Voi merge până la capăt. Mi-am contactat avocații, mâine depun plângerea penală”, a spus Răzvan Zamfir, la Digi Sport Special.

Răzvan Zamfir a ajuns la Hermannstadt odată cu Iuliu Mureșan, în aprilie. Echipa a evitat retrogradarea după barajul cu Universitatea Cluj.

Citește și: ALDE AMENINȚĂ cu ruperea coaliției de guvernare: Vom pune în discuție viitorul coaliției

Atacantul croat de 28 de ani a ajuns la sibieni în ianuarie și a jucat în 18 meciuri oficiale în care a marcat două goluri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.