Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL in Noua Republica. Neamtu acuzat ca se comporta dictatorial

noua republica

Semnatarii sustin ca au prezentat o motiune cu care sa-l concureze pe actual sef al partidului - Motiunea 'Mai e cineva aici!', dar de a carei cunostinta membrii partidului sunt impiedicati sa afle prin blocaje de tot felul - incepand de la site-ul partidului la intimidarea semnatarilor.

Iata proteste remis redactiei:

Stimată doamnă, stimate domn,

La finalul acestei luni va avea loc în Partidul Noua Republică un congres extraordinar în cadrul căruia va fi aleasă o nouă conducere naţională. Considerăm că rezultatul obţinut în alegerile europarlamentare, precum şi anumite decizii ale actualei conduceri care au precedat startul campaniei, impun o analiză internă. 

Vă scriem astăzi pentru că, din păcate competiţia din Noua Republică a debutat cu stângul. Un grup restrâns de la vârful partidului continuă să îşi exercite autoritatea în dispreţul oricărei noţiuni de democraţie internă. Atitudinea discreţionară a acestora ne obligă să vă cerem sprijinul.

După publicarea manifestului „Mai e cineva aici!”, accesul semnatarilor la canalele de comunicare ale Noii Republici a fost blocat sistematic, chiar dacă printre aceştia se numără un prim-vicepreşedinte şi doi vicepreşedinţi sau membri ai departamentului IT&C. Considerăm inacceptabil ca doar una dintre echipele angajate în competiţia internă să beneficieze de acces nelimitat la site, social media sau newsletter.

Aşadar ne adresăm dumneavoastră cu rugămintea a prelua mesajele noastre pentru a restabili echilibrul în competiţia internă. Vă mulţumim!

Liviu-Ștefan Bârgăoanu

Prim-vicepreședinte, președinte al filialei județene Iași și coordonator departament relații internaționale

Adela Mîrza

Vicepreședinte și președinte al filialei județene Cluj

Florin Drăgan

Vicepreședinte

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.