Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în Parlament - Liviu Pleșoianu, la UN PAS DE BĂTAIE cu deputatul USR Ionuț Moșteanu. Pleșoianu: Mi-a zis du-te în p...mea!

Ultima Ora breaking news

A fost scandal în Parlament între deputatul PSD Liviu Pleșoianu și deputatul USR Ionuț Moșteanu. Întregul conflict a pornit, susține Moșteanu, de la faptul că acesta ar fi subliniat că nu doar Realitatea TV are datorii la stat, ci și Antena 3. Pleșoianu s-a deplasat în viteză spre scaunul lui Moșteanu, iar cei doi au avut o discuție aprinsă.

"Papițoiul Pleșoianu de la PSD nu știe cum să mai iasă în evidență să mai facă și el o știre. După ce l-a premiat Sputnik pentru serviciile aduse rușilor, după ce și-a anunțat candidatura pe prezidențiale azi a sărit la scandal în plen când i-am zis că nu numai Realitatea are datorii la stat, ci și Voiculescu, acționarul Antenelor.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Directorul general al fermei de porci deținute de fiul lui Liviu Dragnea, CONDAMNAT la 7 ani de închisoare de Tribunalul Bucureşti

Eu îl înțețeg că e o perioadă grea și stresantă să fii parlamentar PSD în România și să te înjure toată lumea. Dacă e stresat, îi recomand o vacanță. Sau mult magneziu + B6", scrie Ionuț Moșteanu pe Facebook.

Liviu Pleșoianu a declarat pentru ȘTIRIPESURSE.ro că:

"E foarte simplu, după ce s-a terminat intervenția mea a început să vocifereze să spună că de ce cer eu explicații vizavi de datoria de 27 de milioane de euro a Realității TV când Antena 3 are datorii de zeci de milioane de euro în dosarul ICA. Am mers la el și l-am întrebat de ce manipulează în ideea că ICA e alt subiect și acolo era vorba de instituii de presă. În momentul ăla s-a învârtoșat și mi-a spus du-te în p.... mea".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.