Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în Parlament: se cere întreruperea ședinței de plen, în care se votează Guvernul

Deputatul PNL, Mihai Voicu, a cerut întreruperea ședinței de plen în care se votează Guvernul Ponta IV. PNL a cerut ca ședința să se suspende, iar Dragnea și Constantin să meargă la Comisiile de specialitate.

Voicu a explicat că în urma restructurării Guvernului Liviu Dragnea și Daniel Constantin au pierdut funcțiile de vicepremieri.

În opinia lui Mihai Voicu acest lucru înseamnă că s-a modificat structura Guvernului, prin restructurarea funcțiilor de miniștri. Cei doi miniștri au fost audiați în luna martie, atunci când au primit și funcțiile de vicepremieri, pe lângă funcțiile de miniștri în care au fost reinvestiți.

Președintele Camerei Deputaților a refuzat să supună la vot propunerea PNL.

”S-a considerat că domnul ministru Liviu Dragnea și Daniel Constantin au fost deja audiați în luna martie. Ar fi un vot dublu din partea Parlamentului”, a declarat Valeriu Zgonea.

Ministrul pentru relația cu Parlamentul, Eugen Nicolicea, a explicat de ce nu se poate supune la vot. ”În luna martie, domnul Daniel Constantin a primit o funcție, acum a pierdut o funcție. Nu am auzit niciodată să fie audiat cineva pentru că a pierdut o funcție”.

În cele din urmă s-a supus la vot propunerea PNL, dar a fost respinsă cu 351 de voturi pentru și 129 de voturi împotrivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.