Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal de PROPORȚII în Piața Victoriei! Copiii unui cunoscut fotbalist, agresați de jandarmii. Tinerii au ajuns la spital / VIDEO

scandal

A fost scandal în Piaţa Victoriei din Bucureşti! Fiul şi fiica fotbalistului Lică Nunweiller fac acuzaţii grave: câţiva jandarmi i-ar fi ameninţat cu pistolul, după care i-ar fi agresat şi rănit. Totul ar fi pornit după ce jandarmii au refuzat să elibereze pista de biciclişti, pe unde cei doi fraţi pedalau împreună, informează Antena1. În urma altercaţiei, Eduard a suferit o entorsă, iar sora lui s-a ales cu o fractură la mână.

Scandalul este filmat de un trecător care transmite totul în direct pe un site de socializare. Copiii familiei Nunweiller fac acuzaţii serioase.

Citește și: Marea Britanie, vești proaste pentru români: Ce decizie vrea să ia după ieșirea din Uniunea Europeană

Fraţii Nunweiller se plimbau pe pista de biciclişti în Piaţa Victoriei când au întâlnit un jandarm care nu ar fi vrut să le facă loc. De aici şi până la a fi agresaţi ar mai fost un singur pas, spun ei:

In urma altercaţiei, fiul şi fiica cunoscutului fotbalist Lică Nunweiller au ajuns la spital. Eduard Nunweiller s-a ales cu o entorsă, iar Nicoleta Nunweiller cu fractură la degetele de la mână. Cei doi vor merge în această dimineaţă la INML pentru a scoate certificat medico-legal, iar mai apoi vor depune plângeri pentru agresiune. Până în acest moment jandarmii nu au dat nici un punct de vedere referitor la incident.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.