Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în PNL! Adriana Săftoiu îl pune la punct pe Florin Cîțu: 'Sunt de acord cu tine să mai tăiem de la bugetari, dar să începem cu noi'

Adriana Saftoiu

Deputata PNL Adriana Săftoiu i-a transmis colegului său liberal, Florin Cîțu, că ideea de a tăia bani de la bugetari este utilă, însă pentru ca acest demers să funcționeze este necesar ca tăierile să se înceapă de la bugetarii din Parlament.

Citește și: Radu Banciu reacționează după întâlnirea lui Klaus Iohannis cu Trump! ‘Viitorul nu sună bine pentru România’

„Dragă Florin, Sunt de acord cu tine să mai tăiem de la bugetari. Dar moralmente e obligatoriu să începem cu noi, ca să fie un demers credibil şi să funcţioneze. De la faptul că majoritatea zdrobitoare a parlamentarilor nu lucrează mai mult de trei zile pe săptămână, pretextând că în restul timpului sunt "în teritoriu". Să fim serioşi. Primii care ştiu că nu fac nimic în teritoriu sunt chiar electorii. Apoi tot felul de călătorii în străinătate, fără altă finalitate decât plăcerea plimbării, deconturi aberante. Ar trebui, zic, să începem cu o listă de cheltuieli inutile ale bugetarilor parlamentari şi abia apoi să ne apucăm de ceilalţi bugetari, cu metodă, cu argumente, pe categorii. Ce spui?”, a scris Adriana Săftoiu, pe Facebook.

Citește și: A ieșit la suprafață! Fosta firmă a lui Dan Barna, bani grei pentru susținătorii #Rezist și USR

Reacția vine în contextul în care liderul senatorilor PNL, Florin Cîțu, a declarat că salariile bugetarilor sunt duble comparativ cu cele din sectorul privat. Liberalul a adăugat că, în acest context, bugetarii trebuie să fie de acord să lucreze fără a primi vouchere, tichete de vacanță, sporuri și pensii speciale.

Liberalul mai afirmă că bugetarii sunt privilegiații societății, iar toți românii, atât cei din țară cât și cei din diaspora lucrează pentru ca bugetarii să trăiască bine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.