Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în PNL. Vechii liberali fac manevre secrete/ UPDATE

alianta-pnl-pdl-620x400[1]

Biroul Politic Național al PNL se reuneşte luni, 27 februarie, începând cu ora 11.00, pentru a discuta despre înlocuitorul lui Marian Petrache în funcţia de secretar general. Vechii libeali au convocat însă în ultimul moment o şedinţă care se lasă cu scandal, pentru nu toţi membrii BPN al vechiului PNL au fost anunţaţi.

Vezi şi: Degringoladă și disensiuni pentru locul doi în PNL. Negocieri secrete și vrajbă în miez de noapte

Liderii fostului PNL se întâlnesc la ora transmiterii acestei ştiri într-o şedinţă în care decid susţinerea lui Cristian Buşoi pentru funcţia de secretar general. Nu toţi membrii BPN al vechiului PNL au fost însă anunţaţi. fiind lăsaţi pe dinafară apropiaţii fostului secretar general, Ilie Bolojan. Pe perioada în care a ocupat această funcţie în partid, Bolojan a fost mai degrabă un "jucător" în tabăra foştilor PDL-işti.

UPDATE: Participanţii la şedinţă au decis, cu 25 de voturi şi două împotrivă, să-l susţină pe Buşoi pentru funcţia de secretar general.

Şedinţa stabilită luni în ultimul moment vine după ce peste 40 de vechi liberali, lideri de filiale, primari și membri în actualul BPN al partidului, s-au  adunat duminică seara, la 18.30, în vechiul sediu din Aviatorilor, pentru a găsi numele cel mai potrivit, capabil să-i unească pe toți în perspectiva Congresului din  vară. Dacă vechii liberali au optat pentru Buşoi, foştii democrat-liberali nu l-ar dori pe acesta, invocând rezultatele slabe avute în poziţia de preşedinte PNL Bucureşti.

Vechii liberali mizează pe faptul că ar putea contura o majoritate în BNP-ul reunit de la ora 11.00 şi să-l impună pe Buşoi în funcţia de secretar general.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.