Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în prima zi a sesiunii parlamentare: PSD, ALDE, PNL și USR au 'EXECUTAT' PMP

Prima zi a sesiunii parlamentare de toamnă, primul scandal. Liderii PMP Eugen Tomac şi Valeriu Steriu au anunţat că au fost informaţi de faptul că formaţiunea pe care o reprezintă nu va mai fi reprezentată în conducerea Camerei Deputaţilor.

PMP acuză o "execuţie" după ce PSD, ALDE, PNL şi USR s-ar fi înţeles să înlocuiască reprezentantul PMP în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor cu un reprezentant al grupului minorităţilor naţionale.

"Azi de dimineaţă am fost convocaţi la o şedinţă a liderilor grupurilor parlamentare, la ora 9.30, pentru a fi informaţi de către PSD că PMP nu va mai face parte din viitorul Birou Permanent. Deşi am făcut parte în prima sesiune, iar domnul Valeriu Steriu a fost chestor al Camerei Deputaţilor, astăzi PSD, pentru că nu vrea să aibă voci incomode în BP, a trecut la executare. Mai grav este că am fost informaţi, nu a existat niciun fel de negociere politică, că PMP nu va mai face parte din BP, în condiţiile în care noi avem mai mulţi parlamentari decât ALDE", a declarat deputatul Eugen Tomac, preşedinte executiv al PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.