Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în Primăria din Brașov. Primarul i-a mutat biroul viceprimarului în cimitir

basilica.ro
cimitir

Întregul scandal ar fi pornit de la raportul de pontaj, conform căruia viceprimarul ar fi venit la serviciu numai o oră pe zi în ultimele 6 luni şi şi-ar fi neglijat sarcinile de lucru.

De cealaltă parte, viceprimarul spune că este un abuz şi că, de fapt, munca sa a fost pe teren şi mai puţin de la birou.

Allen Coliban, primarul din Braşov, spune că i-a mutat în cimitir biroul viceprimarului Sebastian Rusu, pentru că acesta nu şi-ar fi îndeplinit obligaţiile de serviciu. Iar, conform pontajului, viceprimarul ar fi venit numai o oră pe zi la muncă.

"Pornind de la evaluarea activității, primar fiind, șef al executivului, am considerat că nu e admisibil ca un angajat din banii comunității să câștige 27.600 de lei fără să facă nimic", a declarat primarul Brașovului, Allen Coliban.

Viceprimarul Sebastian Rusu consideră mutarea în cimitir un abuz

Spune că, de fapt, primarul e supărat că a dat publicității raportul Curții de Conturi, care arată că primăria ar fi pierdut milioane de lei și că administrația Coliban nu este una rentabilă.

"Mi-a retras și din atribuțiuni, iar mutarea asta la cimitir vine ca un fel de pedeapsă pentru a mă scoate practic din acea clădire unde am acces și unde mă pot duce să cer informații. Eu sunt un om de teren, merg, discut cu oamenii, este o altă chestie care a deranjat foarte mult", a declarat Sebastian Rusu, viceprimar Brașov.

Viceprimarul se va ocupa de acum înainte numai de administrarea Cimitirului Municipal din Braşov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.