Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în PSD după ce primarul a fost prins când înapoi șpaga: 'Avem încrederea că va avea puterea de a face lumină în acest caz'

financiarpress.ro
ion georgescu mioveni

Biroul Permanent al PSD Argeş a transmis, joi, că în cazul deciziei de excludere din partid a primarului oraşului Mioveni, Ion Georgescu, s-a procedat la fel ca în alte situaţii în care au existat suspiciuni de corupţie.

"Biroul Permanent Judeţean al PSD Argeş a decis, în şedinţă extraordinară, excluderea din partid a domnului Ion Georgescu, având în vedere suspiciunile apărute la adresa domniei sale. Am urmat aceeaşi cale care a fost adoptată de PSD în toată ţara. Conform Constituţiei, primarul Ion Georgescu beneficiază - ca oricare cetăţean al României - de prezumţia de nevinovăţie. Avem încrederea că domnul Ion Georgescu va avea puterea de a face lumină în acest caz", se precizează într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a PSD Argeş.

Conducerea PSD Argeş îi asigură totodată pe cetăţenii din Mioveni că administraţia locală a oraşului va beneficia în continuare de toată susţinerea, astfel că proiectele de dezvoltare derulate prin fonduri locale, guvernamentale şi europene nu vor avea de suferit.

"Suntem convinşi, în egală măsură, că organizaţia din Mioveni a PSD are capacitatea de a rămâne la fel de puternică şi de unită şi va sprijini şi pe mai departe programul de dezvoltare a oraşului, inclusiv prin activitatea din cadrul Consiliului Local", se mai menţionează în comunicat.

Organizaţia PSD Mioveni şi-a exprimat, joi, "susţinerea totală" faţă de primarul Ion Georgescu, exclus deja din partid printr-o decizie a conducerii organizaţiei judeţene.

"Organizaţia PSD Mioveni s-a întrunit astăzi, la ora 10,00, pentru a-şi exprima susţinerea totală faţă de domnul primar Ion Georgescu. Totodată, credem în nevinovăţia dumnealui şi avem încredere că va trece peste aceste momente dificile şi suntem convinşi că îşi va relua activitatea la Primăria oraşului Mioveni pentru că proiectele în derulare trebuie finalizate pentru comunitatea din Mioveni", se menţiona într-o postare pe pagina de Facebook a organizaţiei.

Conform aceleiaşi surse, social-democraţii din Mioveni consideră că decizia de excludere din partid este "una pripită şi fără fundament la data adoptării".

Conducerea PSD Argeş a votat, miercuri seara, excluderea din partid a primarului oraşului Mioveni, Ion Georgescu, cercetat de DNA pentru fapte de corupţie.

"Întrunit în şedinţă extraordinară, Biroul Permanent Judeţean al PSD Argeş a decis astăzi, 04.10.2023, excluderea din partid a domnului Ion Georgescu, primar al oraşului Mioveni. PSD condamnă ferm şi se dezice de orice faptă în afara legii din partea membrilor săi. PSD rămâne consecvent principiilor sale de integritate şi va fi intransigent cu oricine le va încălca", se arăta într-un comunicat semnat de preşedintele PSD Argeş, Ion Mînzînă.

Ion Georgescu deţinea funcţia de prim-vicepreşedinte al PSD Argeş şi de preşedinte al PSD Mioveni.

Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, a fost reţinut, în urma unui flagrant, pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.