Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în PSD: Iniţiatoarea legii antifumat a fost trecută pe 'linie moartă'

aurelia cristea

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că formaţiunea sa a încheiat, la nivelul municipiului Cluj-Napoca, o alianţă electorală cu ALDE prin care cele două formaţiuni vor susţine un candidat comun pentru funcţia de primar, independentul Octavian Buzoianu, om de afaceri.

Remus Lăpuşan a mai spus că PSD n-o mai susţine la funcţia de primar al municipiului pe Aurelia Cristea, deputat, preşedintele PSD Cluj-Napoca. 'Am decis în cadrul alianţei electorale PSD+ALDE să-l susţinem pe dl Octavian Buzoianu la Primăria municipiului Cluj-Napoca, ca şi candidat independent. Candidatura domnului Buzoianu este o candidatură independentă pe care noi o susţinem şi suntem de acord să vină şi alte partide care să susţină această candidatură. (...) Candidatura doamnei Aurelia Cristea nu mai există', a menţionat Remus Lăpuşan.

Citeşte şi: Ce face Simona Halep cu banii câştigaţi din tenis: S-a asigurat pe viaţă

Co-preşedintele ALDE Cluj, deputatul Steluţa Cătăniciu, a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că obiectivul alianţei este câştigarea Primăriei Cluj-Napoca. 'Semnăm împreună cu PSD un protocol care pune bazele unei alianţe electorale PSD+ALDE pentru municipiul Cluj-Napoca, o alianţă care reprezintă un proiect pentru clujeni, un parteneriat cu societatea civilă, care are ca obiectiv foarte clar câştigarea Primăriei municipiului Cluj-Napoca', a menţionat Steluţa Cătăniciu. PSD şi ALDE vor avea o listă comună pentru Consiliul local Cluj-Napoca, iar Remus Lăpuşan a spus că noua alianţă electorală îşi propune să obţină 12 locuri de consilieri municipali, conform Agerpres.

Citeşte şi: Acuze şi avertisment dur după anunţarea candidaturii lui Marian Munteanu: 'Au cedat Bucureştiul PSD'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.