Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în PSD: O filială locală nu a reușit să-și aleagă un președinte din cauza tensiunilor interne

psd spart

Membrii PSD Satu Mare nu au reușit să își aleagă, vineri, președintele, în cadrul Conferinței Județene, din cauza unor tensiuni din filială, astfel că situația va fi discutată în forurile naționale de conducere ale partidului, potrivit Mediafax.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la Satu Mare, într-o conferință de presă, că situația din filială va fi discutată în CEX sau în Biroul Permanent Național.

„PSD e un partid viu și eu respect acest lucru. Am avut o întâlnire cu colegii mei de la Satu Mare, într-un for mai larg, apoi cu primarii și am aflat la firul ierbii ceea ce se întâmplă la organizația Satu Mare. Săptămâna viitoare voi prezenta situația în CEX sau în Biroul Permanent Național unde, împreună cu colegii mei, o să cântărim și o să luăm anumite decizii într-un timp cât mai scurt să fim pregătiți de alegeri. Înainte de alegeri să avem o conferință în care să fie aleasă o conducere îndreptățită să răspundă de scorul partidului pentru alegeri. Era un moment de tensiune în care lumea se contesta și eu nu am putut să legitimez astfel de alegeri. Cred că PSD are capacitatea să organizeze niște alegeri corecte și necontestate”, a spus Ciolacu.

Citește și: Scandal-monstru în Poliție! Pe cine ar proteja Marcel Vela – Reacție dură, după articolul Bugetul.ro

Acesta a subliniat că în cazul PSD Satu Mare va fi o decizie a BPN sau a CEX și se va stabili dacă fosta conferință din 7 februarie s-a anulat sau dacă va fi conducere bicefală.

„Sunt foarte multe variante venite de la primari. Idealul este să avem o conferință de alegeri cu conducere aleasă”, a conchis Marcel Ciolacu.

La precedenta Conferință Județeană de alegeri a PSD Satu Mare, desfășurată în 7 februarie, cei doi candidaţi la funcția de președinte al filialei, Gabriel Leş, fost ministru al Apărării, şi Radu Cristescu, fost secretar de stat în Ministerul Energiei, au avut un număr egal de voturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.