Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în sala de judecată. Judecătorul lui Puiu Popoviciu, în 'război' cu ministrul Justiției

click.ro
puiu popoviciu

Ședință tensionată la Curtea de Apel, acolo unde are loc un nou termen în procesul civil al lui Puiu Popoviciu. Pe de-o parte, Puiu Popoviciu nu a avut apărător, pentru că avocatul său a decis să rezilieze contractul cu acesta, iar cei de la DNA au cerut amendarea acestui apărător. Pe de altă parte, judecătorul de caz, Bogdan Tudoran, a atacat Ministerul Justiției, spunând că a solicitat de nenumărate ori să îi pună la dispoziție informații despre Puiu Popoviciu, însă nici până în momentul de față reprezentanții MJ nu s-au conformat, informează Antena3. Judecătorul spune că din această cauză Popoviciu nu a putut fi citat.

Procurorii DNA încearcă să găsească soluţii pentru recuperarea prejudiciului de 620 de milioane de lei din dosarul Ferma Băneasa în care omul de afaceri a fost condamnat la șapte ani de închisoare.

Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv, în 2 august, la şapte ani de închisoare în dosarul "Ferma Băneasa" pentru complicitate la abuz în serviciu şi dare de mită.

Milionarul este în arest la domiciliu în Londra, măsură dispusă până când magistraţii britanici vor judeca cererea de extrădare făcută de autorităţile din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.