Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în Sectorul 1: PSD acuză USR, PNL şi PMP că refuză verificarea achiziţiilor făcute de Clotilde Armand în starea de alertă

PSD
PSD sigla

Consilierii locali USR, PNL şi PMP din Sectorul 1 refuză verificarea achiziţiilor făcute de Clotilde Armand în starea de alertă, potrivit unui comunicat al PSD, după ce şedinţa Consiliului Local de vineri pe această temă nu s-a ţinut din lipsă de cvorum.

La şedinţa convocată de PSD au participat cei nouă consilieri locali sociali-democraţi.

"După ce în spaţiul public au apărut informaţii şi documente oficiale care dovedesc că Primăria a încălcat procedurile şi legea în timpul stării de alertă, Partidul Social Democrat a convocat pentru astăzi (...) o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Sector 1 pentru înfiinţarea unei Comisii de verificare a achiziţiilor făcute de primarul Clotilde Armand în acea perioadă. Alianţa USR-PNL-PMP s-a opus acestor verificări absentând nejustificat de la şedinţa Consiliului Local. După ce au adus sectorul într-o stare jalnică, de la salubrizare până la subfinanţarea spitalelor, partidele responsabile de dezastrul administrativ boicotează şi demersurile de transparentizare a cheltuirii bugetului local", a susţinut PSD.

Consilierii locali social-democraţi vor insista cu proiectul acestei comisii de verificare în toate şedinţele Consiliului Local, până când "alianţa care o protejează pe Clotilde Armand va ceda" şi demersul va fi aprobat, a adăugat PSD.

Consilierul local social-democrat Cristian Tudose a anunţat, cu prilejul şedinţei de Consiliu, că grupul PSD a depus vineri un proiect de hotărâre prin care se solicită acordarea de către Consiliul General al Capitalei a terenului de 11 hectare învecinat cu depozitul de deşeuri Iridex, în vederea creării unei bariere verzi, prin împădurirea sa. El a adăugat că aceasta este singura soluţie pentru ca locuitorii din nordul Capitalei să ducă o viaţă normală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.