Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în Sectorul 6. Plângere la biroul electoral pentru încălcarea legii. REPLICA celui reclamat

scandal

Scandal mare între candidații la Primăria Sectorului 6. Candidatul independent Ștefan Florescu îl acuză pe candidatul PNL, Răzvan Mironescu, că încalcă legea tipărind un ziar de campanie care conține articole defăimătoare la adresa sa și ca atare a anunțat public că a sesizat Biroul Electoral al Sectorului 6. Replica lui Mironescu a venit prompt.

Vezi și: Un fost șef din SRI ZGUDUIE România: 'Laura Codruța Kovesi va fi ARESTATĂ'

_____

ACUZAȚIILE lui Ștefan Florescu, candidat independent:

"Vorbeam inainte de debutul campaniei electorale despre fair-play, lansand un apel catre contracandidatii mei, sa dovedeasca corectitudine si sa practice o lupta a proiectelor, ci nu una prin care sa defaimeze, calomnieze sau sa insulte. Iata cum pentru unii, valorile morale lipsesc cu desavarsire! Iar ceea ce este cel mai grav vizeaza faptul ca prin demersurile lor este flagrant incalcata legislatia in vigoare. De aceea, m-am adresat printr-o plangere, Biroului Electoral Sector 6, semnaland si atasand probe elocvente ale modului murdar in care unii inteleg sa se angreneze in lupta electorala! Acesta este caracterul si respectul fata de Lege dovedit de candidatul PNL la Primaria Sectorului 6! Dupa ce colegul sau Rares Manescu a adus Sectorul 6 in pragul dezastrului administrativ, sunt uimit ca acest domn are indrazneala de a veni in fata oamenilor, cu promisiuni propagandistice! Constient fiind de faptul ca oamenii nu se mai lasa pacaliti de demagogia unei echipe de partid coordonata din spate de Rares Manescu, cel care a nenorocit Sectorul 6, candidatul PNL improsca cu noroi intr-o publicatie pe care o imparte cetatenilor, sfidand legislatia in vigoare! Sa va fie rusine, domnule candidat! Rares Manescu va impinge in fata, dar, trebuie sa stiti atat dumneavoastra, cat si conducerea partidului pe care il reprezentati, ca in Sectorul 6 nu mai aveti nicio sansa! In loc sa calomniati prin fituici mincinoase, ati face bine sa va faceti bagajele! Sectorul 6 s-a saturat de PNL, de candidati de partid care au interese politice si de grup! Sectorul 6 este al oamenilor, nu al politicienilor! Oamenii isi doresc un independent, care sa le protejeze interesele, un gospodar, un om cu respect fata de comunitate si de Lege, care sa munceasca cot la cot cu ei, pe care l-au simtit alaturi de ei ani de zile, nu doar acum, in campania electorala! Din pacate pentru dumneavoastra si din fericire pentru locuitorii Sectorului 6, domnule candidat al PNL, nu corespundeti descrierii!", susține Ștefan Florescu pe Facebook.

REPLICA lui Mironescu

"Stefan Florescu, aparent candidat independent, ma ameninta cu plangeri penale aberante incercand sa limiteze dreptul cetatenilor Sectorului 6 la informare. Singurul candidat la Primaria Sectorului 6 care incalca legea in mod flagrant este chiar domnul Florescu, caruia cred ca ii este rusine cu propria persoana", scrie Mironescu pe Facebook.

***

UPDATE: Biroul Electoral al Sectorului 6 a respins reclamaţia lui Ştefan Florescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.