Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în ședința CGMB

stirileprotv.ro
badulescu aurelian

A fost circ în ședința CGMB. Totul a pornit de la nn proiect privind acordarea titlurilor de cetățeni de onoare mai multor medici din Capitală, printre care Narcis Copcă de la Sfânta Maria. După un schimb dur de replici, Ana Ciceala consilier general USR USR a fost numită „criminală” de către viceprimarul Bădulescu.

Proiectul care prevede acordarea titlurilor de cetățeni de onoare mai multor medici din București a trectut de votul CGMB, miercuri, însă a creat dispute în cadrul ședinței.

Citește și: Daniel Funeriu, IEȘIRE NERVOASĂ la adresa lui Tudor Gheorghe: Mizerabile rapsod! Pune-te, mă, în genunchi în fața copiilor acestei țări și cere-le iertare!

Ana Ciceală de la USR a precizat că medicii nu merită aceste titluri, pentru că unii dintre ei nu și-au depus rapoarele de activitate, iar sistemul de sănătate nu este unul care arată foarte bine.

Replica a venit de la Gabriela Firea, care a declarat că se înclină în fața medicilor din Capitală, printre care Narcis Copcă, de la Spitalul Sfânta Maria.

O intervenție a avut și viceprimarul Aurelian Bădulescu, care i-a transmis Anei Ciceală că nu mai are dreptul să intervină și a numit-o criminală.

Medicii care au primit titlul de cetățeni de onoare sunt:

Conf. dr. Monica Desire Dragomir (Institutul Oncologic prof. dr. Alexandru Trestioreanu), prof. dr. Ioana Marina Grinţescu (Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti), prof. dr. Mihai Berteanu (Spitalul Universitar de Urgenţă Elias), dr. Cătălin Cîrstoveanu (Spitalul Marie Curie), prof. dr. Narcis Copcă (Spitalul Sf. Maria), conf. dr. Dan Cristian Gheorghe (Spitalul Marie Curie), prof. dr Vlad Anton Iliescu (Institutul de boli cardiovasculare C.C. Iliescu), prof. dr. Irinel Popescu (Institutul Clinic Fundeni), prof. dr. Cristian Ioan Stoica (Spitalul Clinic Foişor), dr. Igor Tudorache (şeful Programului de transplant pulmonar şi cardio-pulmonar în Departamentul de chirurgie cardiacă, toracică şi vasculară a Universităţii de Medicină din Hanovra – Germania.

Un alt proiect votat miercuri prevede acordarea acestui titlu artistului Tudor Gheorghe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.