Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în sediul CJPC Olt. Doi reprezentanţi din Corpul de Control al ANPC au fost agresaţi de soţul femeii care conduce Comisariatul

captura YouTube
ANPC controale

Un scandal a avut loc în sediul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Olt după ce doi reprezentanţi ai Corpului de Control al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au fost agresaţi de soţul femeii care conduce Comisariatul. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru comiterea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi distrugere.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a anunţat miercuri, că poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112, luni după amiază, de către un bărbat din Bucureşti, cu privire la faptul că în timp ce se afla în sediul unei instituţii publice din Slatina a fost agresat de o persoană.

“Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un barbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce se afla în sediul unei instituţii publice, din municipiul Slatina, fi fost agresat fizic (împins) de către o persoana. De asemenea, persoana i-ar fi smuls şi distrus telefonul mobil unui alt bărbat, în vârsta de 50 de ani, aflat în sediul instituţiei. Din relatări, poliţiştii au stabilit identitatea persoanei, ca fiind un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Slatina”, a transmsi IPJ Olt.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi distrugere şi continuă cercetările în acest caz.

Astfel, instituţia unde a avut loc scandalul este sediul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, iar cele două persoane agresate sunt reprezentanţi ai Corpului de Control din cadrul ANPC. De asemenea, bărbatul de 54 de ani este soţul celei care conduce CJPC Olt.

Preşedintele ANPC, Horia Constantinescu, s-a referit, într-o clip video pe pagina sa de Facebook la această întâmplare.

“Am fost ieri la Slatina, la Comisariatul nostru judeţean pentru că este unul dintre comisariatele ce ridica multe semne de întrebare. A fost un incident în sensul că soţul celei care încă se ocupă de soarta acestui comisariat a atacat reprezentanţii Corpului de Control. Am considerat necesar să ajung acolo să arăt susţinere clară pentru colegii mei şi pentru aflarea adevărului. Este unul dintre comisariatele despre care inclusiv cetăţenii din Slatina ne-au atras atenţia că nu îşi desfăşoară activitatea aşa cum trebuie”, a declarat Horia Constantinescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.