Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în SUA: Soţia lui Donald Trump a PLAGIAT-O pe Michelle Obama/ VIDEO

melania trump

În perioada 18-21 iulie, la Cleveland (SUA) are loc Convenţia Republicană, în cadrul căreia Donald Trump va fi desemnat oficial candidatul partidului la preşedinţia SUA.

Luni, în prima zi a Convenţiei, Melania Trump, soţia miliardarului republican, a susţinut un discurs în faţa delegaţilor din toată ţara. Doar că mulţi americani şi-au dat seama că discursul acesteia sună familiar, ca şi cum l-ar mai fi auzit cândva. Nu a durat mult până când s-a aflat şi sursa. Melania Trump a copiat un paragraf întreg din discursul susţinut de Michelle Obama, soţia actualului preşedinte american, la Convenţia Democrată din 2008.

Ca lucrurile să fie şi mai complicate, Malania Trump a declarat, înainte de eveniment, că a scris ea însăşi discursul, cu foarte puţin ajutor. După revolta de pe reţelele de socializare, echipa de campanie a lui Donald Trump a emis un comunicat în care afirma că discursul a fost scris pe baza experienţelor de viaţă ale soţiei lui Trump.

Melania Trump, a treia soţie a lui Donald Trump, este designer de bijuterii şi fost model. Născută în Slovenia, aceasta a emigrat în SUA în 2001 şi a primit cetăţenia americană în 2006.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.