Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în Tulcea: Mai multe persoane s-au bătut cu polițiștii în urma unei tamponări

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Un scandal între mai multe persoane de etnie rromă și polițiști a avut loc pe străzile din municipiul Tulcea, oamenii legii folosind spray-uri lacrimogene pentru a-i calma pe agresorii ce aruncau cu pietre, transmite Mediafax.

Potrivit polițiștilor, scandalul a pornit în urma unei tamponări, ce s-a produs, luni după-amiază, între două autoturisme într-o parcare. La fața locului a ajuns un echipaj de la Poliția Rutieră, iar părțile erau gata să se înțeleagă amiabil, dar în acel moment, rudele unuia dintre conducătorii auto au ajuns la locul incidentului și a început să facă scandal.

Citește și: Vaslui: Un copil de patru ani a fost transportat de urgență la spital; Medicii suspectează o intoxicație cu nitriți

Polițiștii de la rutieră au chemat ajutoare prin stație, iar la fața locului au ajuns alți colegi ai lor dar și jandarmi, între cele două părți începând un scandal, cu îmbrânceli și înjurături. La un moment dat au început să arunce cu pietre, iar oamenii legii au folosit spray-urile lacrimogene din dotare, în încercarea a calma lucrurile.

În cele din urmă, aceștia au fost potoliți și conduși la secția de poliție. În cauză se fac cercetări, în cadrul unui dosar coordonat de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.