Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în zona Gării de Nord - Un jandarm a imobilizat un bărbat care agresa o femeie

Amos News
Gara de Nord

Un jandarm, aflat în timpul liber, a oprit agresarea unei femei. El a protejat victima și l-a imobilizat pe agresor până la sosirea polițiștilor, notează mediafax.

Incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marți în zona Gării de Nord. Un ofițer din cadrul Jandarmeriei Capitalei, aflat în timpul liber, a observat un conflict între două persoane.

Cei doi, un bărbat și o femeie, aveau o dispută verbală, iar jandarmul a intervenit în momentul în care agresorul a lovit victima cu un obiect de lemn. Deoarece bărbatul nu s-a oprit, jandarmul l-a imobilizat.

„Jandarmul și-a declinat calitatea și a oprit loviturile, însă agresorul nu a cooperat și a fost imobilizat. Ofițerul i-a îndrumat pe cei din zonă să apeleze numărul de urgență 112, timp în care a ținut agresorul imobilizat, până la sosirea polițiștilor. A fost solicitat și un echipaj medical, care a acordat femeii îngrijirile de specialitate”, au relatat jandarmii.

Polițiștii au aflat că femeia deținea un ordin de protecție împotriva celui care a agresat-o. Bărbatul este cercetat penal și acum se află în arest preventiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.