Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal incredibil, în club, în Botoșani: Un bărbat a bătut o femeie după ce i-a fredonat o melodie la ureche

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam jaf politia nu treceti banda

Un scandal într-un club din Botoșani a degenerat într-un scandal uriaș în stradă, după ce o tânără s-a arătat deranjată de melodia pe care un bărbat i-a fredonat-o la ureche. Fata l-a împins, iar tânărul a lovit-o cu palma peste față.

Jandarmii din Botoșani au intervenit sâmbătă la un scandal între două grupuri de tineri, în apropierea unui club de pe strada Cuza Vodă, în municipiul Botoșani.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat că totul a început în club, de la o discuție în contradictoriu între câteva femei, la care a intervenit un bărbat de 20 de ani.

„Deranjată de implicarea bărbatului și de cântecul pe care acesta a început să il fredoneze la ureche, o tânără l-a împins pe o canapea, moment în care acesta s-a ridicat și a lovit-o cu palma peste față. În momentul intervenției jandarmilor, femeia îi reproșa bărbatului că a lovit-o, semnele agresiunii fiind încă vizibile pe obrazul stâng, fără însă a necesita îngrijiri medicale”, spun, marți, jandarmii botoșăneni.

După aplanarea conflictului, jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe, care vor fi înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, în vederea competentei soluționări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.