Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL internaţional: Ce le promite Marine le Pen ruşilor dacă ajunge preşedintele Franţei

Marine Le Pen

Lidera partidului de extremă dreapta Frontul Naţional, Marine Le Pen, a declarat că este gata să recunoască legalitatea alipirii peninsulei Crimeea la Federaţia Rusă în cazul în care va deveni preşedinte al Franţei, informează vineri RIA Novosti, informează agerpres.ro

"Văd clar o asemenea posibilitate. Este absolut posibil ca Franţa să recunoască peninsula Crimeea ca fiind rusească atunci când eu voi deveni preşedinte al Franţei", a declarat ea într-un interviu acordat RT France.

Separatiştii Mişcării '64 de Comitate' plănuiau un alt atentat / RECHIZITORIU

Marine Le Pen a ţinut să sublinieze că de la începutul politicii de sancţiuni împotriva Rusiei, Frontul Naţional s-a pronunţat împotriva lor. 

Frontul Naţional militează pentru valori conservatoare, împotriva fluxului de imigranţi spre Europa şi a integrării europene. Popularitatea acestui partid este în creştere: în timpul ultimelor alegeri pentru Parlamentul European, el a întrunit 25,4% din voturile alegătorilor, devansând Uniunea pentru o Mişcare Populară şi Partidul Socialist din Franţa.

Lovitură DURĂ dată Rusiei de Uniunea Europeană

Într-un interviu acordat la sfârşitul lui aprilie cotidianului italian Libero, Marine Le Pen îi sfătuia pe britanici să voteze în favoarea ieşirii Marii Britanii din UE, pentru a-i "inspira" şi pe alţi europeni să fugă din blocul comunitar. 

În februarie 2016, Marine Le Pen a anunţat că va participa în alegerile prezidenţiale din 2017. Cele doua tururi ale alegerilor prezidenţiale din Franţa se vor desfăşura pe 23 aprilie şi 7 mai anul viitor. Potrivit ultimelor sondaje de opinie, cel mai bine plasat candidat în aceste alegeri este fostul premier Alain Juppe. Lidera extremei drepte franceze, Marine Le Pen, ar reuşi să intre în turul al doilea, unde ar pierde în faţa lui Juppe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.