Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal între Daniel Zamfir și Violeta Alexandru, în Parlament: s-au luat de la o postare pe Facebook

Facebook
zamfir daniel

Violeta Alexandru, ministrul desemnat al Muncii, a fost întrebată, miercuri, în Comisiile reunite de muncă şi egalitate de şanse, care este forma sub care este livrat agentul termic în Bucureşti şi câte CET-uri asigură alimentarea cu căldură pentru locuitorii Capitalei.

Citește și: Dana Budeanu, sfat pentru 'USR plus Doi şi-un sfert': Luaţi-l pe băiatul ăla deştept care a făcut M... PSD. Să o întoarcă şi el acum, Muie PNL sau ce vreţi voi

Senatorul Daniel Zamfir a afirmat, miercuri, la audierea ministrului desemnat al Muncii, că nu este interesat de ideile ministrului desemnat, câtă vreme acesta nu doreşte să fie învestit Guvernul.

"Suntem într-o procedură de neînvestitură. Pe mine nu mă interesează ce vrea doamna Violeta Alexandru în continuare, pentru că nu vrea să fie ministru”, a afirmat Daniel Zamfir.

Pornind de la o postare a Violetei Alexandru legată de activitatea Radet, acesta a întrebat-o pe Alexandru când începe sezonul de încălzire în Bucureşti, câte CET asigură alimentarea cu energie termică a Bucureştiului şi care e forma sub care este transportat agentul termic prin conducte.

"Sunt bucureşteancă, mă preocupă multe lucruri legate de situaţia dezastruoasă din Bucureşti, ce postări simt nevoie să fac pentru cei care îmi urmăresc activitatea, ce mesaje şi preocupări am în calitate de bucureştean. (...) Postarea pe care am făcut-o este pe contul meu personal. Ce comunic eu cu cei care mă urmăresc, o să vă rog să-mi permiteţi să decid eu ce comunic cu cei care mă urmăresc pe pagina mea personală”, a spus Violeta Alexandru.

Alexandru a precizat să se află în faţa parlamentarilor ca ministru propus al Muncii.

Zamfir a explicat că a adresat aceste întrebări "tocmai pentru că doamna ministru nu vrea să fie ministru”.

"Doamna ministru nu vrea să fie ministru, vrea să fie primar general. Ca atare, o ajutăm să spună lucrurile public”, a explicat Daniel Zamfir.

Audierea ministrului desemnat al Muncii a fost marcată de ironii şi divergenţe între parlamentari, încă de la debutul acesteia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.