Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal între femeile din PSD: 'Oameni pe care nici hainele Valentino nu ii pot ajuta saă-și depășească condiția'

Inquam Photos / George Vilia
ofsd

Un scandal izbucneşte între femeile din PSD chiar în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale. Preşedintele PSD Sector 2, Rodica Nassar, o atacă pe Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii. Nassar este chiar subalterna lui Pintea pe Ministerul Sănătăţii, unde ocupă funcţia de secretar de stat.

"Într-un admirabil gest de curtoazie, reprezentanții “Asociației Inima copiilor”,ai IRCCS Policlinico San Donato și ai Asociației Bambini Cardiopatici Nel Mondo din Italia au ținut sa-mi facă o vizita și sa avem o discuție legată de semnarea actului adițional la acordul de cooperare încheiat cu Ministerul Sănătății.Ei mi-au mulțumit pentru colaborare, pentru deschidere, pentru faptul ca m-am numărat uneori printre puținii care înțelegeau importanta derulării și continuării acestui proiect, iar eu i-am asigurat de tot respectul meu pentru efortul de salvare a vieții a sute de copii din România care au avut nevoie de intervenții cardiovasculare! Vizita lor s-a ridicat cu mult deasupra micimii unor oameni pe care nici hainele Valentino nu ii pot ajuta sa-și depășească condiția!Ba, dimpotrivă!", scrie Rodica Nassar pe Facebook.

Rodica Nassar face referire la un gest făcut de Sorina Pintea la sfârşitul lunii august. Ministrul Sănătăţii a îmbrăcat în vizita la Spitalul Judeţean Baia Mare o rochie roșie din mătase, cu imprimeuri florale și dantelă, creată de Casa Valentino, din colecția RED Valentino. Potrivit site-urilor de specialitate rochia ar costa 2.210 dolari.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.