Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL între IPJ Timiș și CLUBUL unui cunoscut pesedist din Timiș: proces, după o AMENDĂ cu cântec/ UPDATE Precizare IPJ

EPIC

E scandal în Timișoara între IPJ Timiș și Clubul EPIC, deținut de Tinu Vidaicu și Sebastian Răducanu, secretar executiv al PSD Timiș și om de afaceri. În weekend, clubul EPIC s-a ales cu o amendă de 12.000 de lei și cu promisiunea fermă a IPJ Timiș că va fi închis. Motivul? Un party organizat când deja orașul intrase în scenariu roșu. La sosirea oamenilor legii în club, mulțimea de petrecăreți nu a fost de găsit, însă oamenii legii au aplicat amenzi pe baza imaginilor postate pe rețele de socializare de clienți ai clubului.

Citește și: CLARIFICARE de la Ludovic Orban: FĂRĂ mască la alergat în aer liber

EPIC a anunțat că va contesta amenda primită și că va iniția și un proces, asta pentru că toți clienții ar fi purtat măști în locația care de fapt era în aer liber. Un lucru e cert. Imaginile de pe rețelele de socializare par să arate o cu totul altă situație și clubul pare să fi fost amendat legal.

DUBLA MĂSURĂ marca IPJ Timiș, legea se aplică doar cu pesediștii, nu și la liberali

IPJ Timiș nu este însă la prima situație în care aplică legea după bunul plac  și doar cu cine vrea. Același inspectorat care acum respectă legea la literă o sfida în stare de alertă. Se întâmpla în campanie electorală, când IPJ Timiș a refuzat să îl amendeze pe candidatul PNL la Primăria Dumbrăvița pentru că a încălcat regulile de distanțare socială. Imaginile au ajuns în presă, însă IPJ Timiș a refuzat pur și simplu să pună legea în aplicare. Detalii puteți citi aici.

IPJ Timiș a precizat pentru știri pe surse.ro că a amendat organizatorul evenimentului, însă cu câteva zile mai târziu de la data redactării articolului la care se face referire în text. Iată declarația IPJ:

"Cu referire la evenimentul "Movie Night Drive-In" ce a avut loc in localitatea Dumbravița în data de 28.06.2020 și ca urmare a apariției în mediul online a unor imagini din care reieșea că organizatorul evenimentului nu a respectat prevederile legale impuse în acea perioadă,facem preizarea că în urma verificărilor efectuate s-a luat măsura sancționării contravenționale a organizatorului  cu amendă în cuantum de 3800 de lei".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.