Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL între Liviu Pleșoianu și Gigel Știrbu, în direct la TV: emisiunea a devenit o HAZNA/VIDEO

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu și președintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaților, Gigel Știrbu, au avut un schimb acid de replici, în direct la Antena 3. Totul a început, după ce Gigel Știrbu a afirmat că emisiunea ”România 9”, moderată de Ionuț Cristache la TVR s-a transformat într-o ”Hazna”.

Citește și: Un nou dosar penal BUBUIE în PNL: GREUL Mircea Hava are dosar la Parchet, dar pe fir intră și DNA

Citește și: Rareș Bogdan, replică neașteptată la atacurile lui Ion Cristoiu: care este miza din spatele acuzațiilor

Liviu Pleșoianu i-a cerut demisia lui Gigel Știrbu din funcția de președinte al Comisiei, în timp ce Știrbu i-a replicat că pentru asta trebuie să mai și participe la ședințele Comisiei.

”Am intervenit în discuția de la Antena 3 doar pentru a-l întreba pe marele "liberal" Gigel Știrbu la ce se referă când vorbește despre... "HAZNA". Și l-am adus în situația de a mărturisi (vedeți fragmentul video). Președintele Comisiei de Cultură a Camerei Deputaților (din care fac și eu parte) mi-a răspuns specificând că emisiunea "România 9", realizată de jurnalistul Ionuț Cristache, este o... "HAZNA". ...Perfect, domnule Știrbu, vă anunț și pe această cale că vă voi cere demisia în toate felurile posibile. Oricum, la ședințele pe care le prezidați, acest lucru se va întâmpla absolut de fiecare dată, la început, la mijloc și la sfârșit!

În ceea ce privește speța, faptul că PNL și USR își dau și de această dată mâna pentru a proteja interesele doamnei Kovesi este pur și simplu #JENANT. Au cerut audierea persoanei care conduce, interimar, TVR pentru că nu sunt ei de acord că jurnalistului Cristache i s-a dat voie să-și facă emisiunea exact așa cum consideră. Cu alte cuvinte, PNL și USR vor să #CENZUREZE un jurnalist, o emisiune și un post de televiziune. ...Prea bine! Voi fi prezent negreșit la această audiere. Și voi avea muuulte de spus. ...Despre USR, PNL și despre distinsul Știrbu.

P.S. A, să nu uit: e necesară DEMISIA dvs., domnule Știrbu!”, scrie Liviu Pleșoianu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.