Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL între parlamentarii PNL: 'Faraoano, Băsescu ar fi mândru de tine!'

fight-spam

Aparentul consens fericit din Parlament în susţinerea bugetului pe 2016 mai are şi sincope. Conflictele apar chiar între membrii aceluiaşi partid: PNL. Senatorul liberal Cristian Bodea o critică în termeni duri pe deputata Andreea Paul (PNL, ex-PDL), după ce aceasta a contestat o majorare a bugetului pentru funcţionarii Senatului.

Bodea se declară revoltat de "populismul deşănţat" la care s-au dedat unii deputaţi. "Dar mai rau m-a oripilat sa vad ca deputatii respectivi sunt colegi de-ai mei, de partid", mai spune senatorul, care face o serie de precizări.

"Pot sa inteleg ca poporul vrea sa tina parlamentarii cu genunchii pe coji de nuca (sunt decent azi), dar nu si de ce trebuie sa ingropam si nevestele faraonului odata cu el. Poate doar ca sa moara si 'angajatul' vecinului? Pot sa inteleg ca multi parlamentari au fost prinsi cu mana in buzunarul statului, dar nu si ce ar putea sa fure functionarii care ii deservesc. Poate hartia din imprimante? Pot sa inteleg ca unii parlamentari se cred genii financiare, dar nu si ce treaba au deputatii aceia populisti cu Bugetul Senatului. Poate pentru ca nu isi vad lungul nasului?

Problema, insa, nu e la mine, ci la desantatii care au obsesia de a amenda orice tampenie, doar ca sa iasa in evidenta cu o harnicie demna de bucataria proprie. Niste politicieni care nu au inteles ca modelul de comunicare 'bocist' si-a demonstrat falimentul odata cu pierderea guvernarii de catre PDL inainte de termen (o premiera in Romania, la acel moment). Niste politicieni care nu au inteles ca nu tine teoria conform careia romanului daca ii repeti o galusca zi de zi, emisiune de emisiune, o inghite ca un copil cuminte. Niste politicieni care nu au inteles ca romanul nu e prost, ca vede dincolo de piesa de teatru pe care unii o joaca in fata casei, in timp ce niste Elene spag usa din spate.

Si acum, concret, pe intelesul fostei consiliere a premierului Boc... Amendamentul Senatului este legal, sunt bani pentru functionari, impusi de legile adoptate de Parlament si promulgate de Presedinte. Sunt bani de care beneficiaza si angajatii Guvernului si cei ai Presedintelui. Nu au doar angajatii Parlamentului salarii mai mari, ci si cei ai Guvernului tehnocrat si ai Presedintelui apolitic. Ei au fost ceruti de la inceput Guvernului, in propunerile de Buget al Senatului, dar de doua ori ne-au fost pasati pentru "la rectificare". La fel au patit si cei de la Camera Deputatilor, care au amendament similar. Dar, NU la fel au patit functionarii guvernamentali, pentru care distinsul Guvern a gasit bani din start. Perfect tehnocrat!

Noah, bine-i amu, doamna deputat? Din nu stiu ce +calcule' obscure 'evaluate' aiurea, ai reusit sa extinzi ura romanilor si la nevinovatii functionari parlamentari. Curat expertiza in catararea pe cadavrele celor ce te servesc, faraoano! Basescu ar fi mandru de tine!", scrie Cristian Bodea pe Facebook.

Vezi AICI detalii despre intervenţia Andreei Paul care l-a deranjat pe senatorul Cristian Bodea!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.