Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la București, cu Lara Fabian: Artista și-a ANULAT concertul din această seară pentru că NU a fost plătită

escxtra.com
lara fabian

Cântăreaţa de origine belgiană Lara Fabian, care avea programat luni, de la ora 19.30, un concert la Sala Palatului din Bucureşti, a anunţat pe Facebook că spectacolul "este anulat".

Spectacolul făcea parte din "50 World Tour", început anul trecut, prin care artista îşi promovează cel de-al 14-lea album de studio, "Papillon".

Citește și: Daniel Funeriu, un nou derapaj grav la adresa lui Tudor Gheorghe: ‘Când l-am atacat pe mizerabilul rapsod’

"Sunt în Bucureşti, la hotel, şi sunt profund întristată din cauză că sunt nevoită să vă anunţ că spectacolul din această seară este anulat din cauza unor circumstanţe nefericite, total independente de voinţa mea, a trupei sau a echipei mele. Dar, aşa cum am împărtăşit cu voi toate sentimentele mele, trebuie să vă spun şi astăzi adevărul, cu toată obiectivitatea. Sunt furioasă pentru că a patra oară la rând persoana care manageriază datele turneului internaţional (nu şi pe cele din Franţa), care trebuia să mă plătească pentru a apărea în concertele noastre este în imposibilitatea de a o face", a scris Lara Fabian în urmă cu o oră pe Facebook.

Citește și: PNL se pregătește de alegeri: `Să nu primească niciun primar`!

"Nu pot accepta să închid ochii la un asemenea abuz, nici să pot continua să cânt, când trebuie să-mi plătesc toată echipa şi cheltuielile fără să fie eu însămi plătită pentru a putea suporta toate acestea. Este pur şi simplu o situaţie oribilă. Am încercat să continui, sperând că totul s-ar rezolva, dar lucrurile s-au înrăutăţit şi suntem puşi în situaţia regretabilă de a nu mai continua", a precizat artista.

Această situaţia i-a creat cântăreţei "durere şi stres" în ultimele luni, motiv pentru care s-a îmbolnăvit şi nu a mai putut cânta nici în decembrie la Bucureşti.

Citește și: Anunț de ultimă oră! Ministrul Justiției dezvăluie că mai e un pas până la desființare

"Dragostea fanilor mei este cea care mă menţine puternică, de la începutul carierei mele. Toată lumea ştie, dar nu mai pot accepta această situaţie. Mă voi lupta prin mijloace legale pentru a mă întoarce la voi cât mai curând. Bucureşti, îţi promit, curând voi cânta din nou pentru tine. Şi da, vom celebra muzica şi dragostea împreună", este mesajul Larei Fabian pentru fanii din România.

Cea mai bine vândută artistă belgiană a tuturor timpurilor, Lara Crokaert, pe numele său real, s-a născut pe 9 ianuarie 1970, în Belgia. A trăit şi în Italia, iar în 1996 a devenit cetăţean canadian. A debutat discografic în 1991 şi a lansat de atunci alte 13 materiale de studio.

Citește și: PNL se pregătește de alegeri: `Să nu primească niciun primar`! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.