Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal la Caransebeş - Cinci bărbați au fost reținuți

Cinci bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 23 şi 43 de ani, implicaţi într-o altercaţie care a avut loc în centrul municipiului Caransebeş, au fost reţinuţi de poliţişti şi vor fi prezentaţi miercuri Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş în vederea dispunerii măsurilor legale.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, cei cinci au fost introduşi în arestul instituţiei, după ce marţi după-amiază au fost duşi la Poliţie pentru cercetări.

Unul dintre indivizi a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar nu a fost nevoie să rămână internat în spital.

Poliţiştii au fost sesizaţi despre scandal printr-un apel la numărul de urgenţă 112, aceştia deplasându-se imediat la faţa locului şi restabilind ordinea şi liniştea publică.

"La faţa locului au fost identificaţi cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 43 de ani, care ar fi fost implicaţi în altercaţie, aceştia agresându-se fizic reciproc, în urma agresiunii unul din cei cinci, cel de 23 de ani, necesitând îngrijiri medicale, fără a rămâne internat la spital. Cei cinci bărbaţi implicaţi în altercaţie au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru cercetări", a precizat sursa citată.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.