Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la Casa Regală: Nu li s-a permis să meargă la căpătâiul Reginei Ana

principele nicolae

Fostul principe Nicolae nu mai are "trai" în Casa Regală. După ce i s-a retras titlul de principe şi a fost exclus de la succesiunea Coroanei, acum acesta are din nou parte de probleme.

Citeşte şi: Sorin Ovidiu Vântu loveşte şi în legendele sportului: Ce mare nume din gimnastică e pe lista neagră

Există zvonuri potrivit cărora fostul principe Nicolae nu va fi lăsat să participe la înmormântarea Reginei Ana, potrivit KanalD. Se pare că regaliștii susțin că Nicolae nu va fi lăsat să participe la funeralii, aceștia bazându-se pe o declarație de anul trecut de-a Principelui, care mărturisea că nu a fost lăsat să își vadă bunicul, pe Regele Mihai, când acesta din urmă era bolnav. "Ce vă pot spune cu exactitate este faptul că nu am reușit să-mi întâlnesc bunicul la începutul anului, atunci când am făcut o călătorie în Elveția, tocmai pentru a-l vedea, deoarece nu mi s-a permis", povestea Nicolae la momentul respectiv, conform sursei citate.

Citeşte şi: Dacian Cioloş iese la atac: 'Am găsit doar aberaţii în Codul Fiscal'

Dar principele Nicolae nu e singurul interzis de la înmormântare. Principesa Irina nu a fost prezentă la prima ceremonie din străinătate şi nu va fi nici în ţară. Ea a fost exclusă din familia regală împreună cu fiul ei Mihai,, şi fiica Angelica după ce a fost implicată într-un caz cu lupte de cocoşi în SUA. Dar asta nu e tot. Nici sora lui Nicolae, Karina nu a fost acceptată, dar nu este însă exclusă. Elisabeta-Maria, fiica Principesei Sofia se află în aceeaşi situaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.