Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la cea mai vizionată emisiune de la Antena 1: Cine a câștigat ”Te cunosc de undeva”

După ”Vocea României” de la PRO TV, unde Cristina Bălan a câștigat trofeul și premiul de 100.000 de euro, a venit rândul ca și la Antena 1 să fie scandal. De data aceasta, scandalul a plecat de la câștigătorul celei mai vizionate emisiuni.

Tania Popa, Șerban Copoț, Florin Ristei, Cezar Ouatu și Nadir Tamuz au fost cei cinci finaliști ai transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!”, pe care telespectatorii Antenei 1 i-au văzut sâmbătă, 26 decembrie, de la ora 20.00. FLORIN RISTEI este CASTIGATORUL TE CUNOSC DE UNDEVA 2015, iar pe podium s-au mai aflat Şerban Copoţ şi Tania Popa. Conform tradiţiei de la TE CUNOSC DE UNDEVA, Florin Ristei, în calitate de câştigător, va participa şi în sezonul 9 al show-ului, care va începe în primăvară.

Citește și: Stelian Tănase devoalează secretele lui Victor Ponta: Ce se pregătește

Alegerea juriului i-a nemulțumit pe mulți telespectatori, care au considerat că nu Ristei a fost cel mai bun. Viorica şi Margherita de la Clejani au primit premiul pentru cea mai surprinzătoare transformare, după ce au intrat în pielea lui Monserrat Caballe şi Jose Carreras.

Florin Ristei a uimit juriul și audiența cu transformări spectaculoase în sezonul cu numărul opt. Acesta revenit în atenția publicului, după ce în 2013 a câștigat titlul X-factor împreună cu suma de 100.000 Euro.

Anul acesta a fost unul reușit pentru Ristei, nu doar din punct de vedere al participării la emisiunea TCDU, dar și pentru că acesta a reușit să revină pe radio cu o melodie proprie "Trebuia să fii tu".

Citește și: EXPLOZIV Crin Antonescu, Traian Băsescu și Ion Iliescu vorbesc despre Iohannis și Cioloș / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.