Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal la CNA, în şedinţa în care s-a cerut rediscutarea sancţiunii impuse Realitatea TV. Un parlamentar nu a fost lăsat să vorbească

realitatea-tv

Şedinţa publică a Consiliului Naţional al Audiovizualului, de joi, 17 ianuarie, s-a lăsat cu scandal. Cererea de reexaminare a sancţiunii impuse postului Realitatea TV a fost respinsă, iar parlamentarul PNL Pavel Popescu, prezent la şedinţă, nu a fost lăsat să ia cuvântul.

CNA a luat în discuție în ședința de joi sancțiunea pentru Realitatea TV, chiar în ziua în care postul trebuie să-și oprească emisia pentru 10 minute. Discuția vine după ce Alexandru Kocsis, membru nou intrat în Consiliul Național al Audiovizualului, a decis să ceară reanalizarea sancțiunii.

CITEȘTE ȘI: Transpiri în timpul somnului? Ar putea fi semnul unor afecțiuni grave

„Întrucât nu am putut fi prezent la ședința CNA de astăzi și nici prin cap nu mi-a trecut că noii mei colegi ar putea da o sancțiune atât de severă postului Realitatea TV pentru evenimente vechi de 5 luni și nejudecate atunci când ar fi avut, cu adevărat, sens, am luat decizia de a solicita rediscutarea cauzei în ședința de joi”, a anunțat Kocsis pe pagina sa de Facebook, marți seara, după decizia CNA.

În şedinţa de joi, deşi reprezentantul UDMR s-a răzgândit în privinţa sancţiunii, au fost doar trei membri ai CNA care au dorit rediscutarea măsurii luate marţi. Prezent la şedinţă, parlamentul PNL Pavel Popescu a încercat să ia cuvântul, însă nu i s-a permis.

"Nu ştiu dacă să râd, să plâng sau să mă înfurii. A venit un parlamentar PNL care a dorit să ia cuvântul în cadrul şedinţei publice. Nu a fost lăsat. 'Chemaţi-ne la parlament', a fost răspunsul celor de la CNA. Nu l-am trimis noi pe domnul parlamentar. Trăim într-o ţară în care dialogul este un semn de slăbiciune. Cererea de reexaminare a sancţiunii a fost respinsă. S-a reţinut doar că s-a răzgândit reprezentatul UDMR şi a votat pentru rediscutare. Nu există nicio şansă cu această instituţie a audiovizualului, care nu ştiu ce reprezintă, cu care nu poţi purta un dialog", a declarat Edward Pastia, directorul executiv al Realitatea TV.

CITEȘTE ȘI: Importanţa sucului de merişoare: Te scapă de o problemă intimă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.