Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal la conferinţa Coaliţiei pentru Familie: Jurnalist invitat să părăsească evenimentul după ce a întrerupt declaraţiile (VIDEO)

coalitia pentru familie

Un jurnalist de la publicaţia Vice a fost invitat să părăsească o conferinţă de presă a Coaliţiei pentru Familie, după ce a întrerupt evenimentul şi nu le-a permis organizatorilor să vorbească.

Coaliţia pentru Familie a organizat joi, 27 septembrie, de la ora 11.00, o conferinţă de presă. Cei doi vorbitori (Mihai Gheorghiu, preşedintele Comitetului de Iniţiativă, şi avocata Corina Săcrieru) le-au comunicat jurnaliştilor prezenţi că au câteva lucruri de spus, după care vor răspunde la eventuale întrebări. Contrar acestei solicitări, jurnalistul  de la Vice i-a întrerupt pe cei doi organizatori în mai multe rânduri, iar în final a fost evacuat din sală.

"In legatura cu dezinformarile de pe Digi si Ziare.com. Domnul respectiv nu a fost agresat, ci a fost invitat sa iasa afara de cel putin de 2 ori de catre cei doi vorbitori pe motiv ca perturba si nu-i lasa pe cei doi sa vorbeasca. Domnul jurnalist daca este jurnalist stie ca se vorbeste pe rand si asa cum s-a anuntat la inceput urma la final sa fie o sectiune de intrebari. Respectivul domn a venit special sa deranjeze, sa comenteze la fiecare cuvant,  iar comportamentul lui a deranjat si restul presei prezente. Nu e suficient ca toata lumea ne pune pumnul in gura, mai vine si acest "jurnalist' sa-si bata joc de toata lumea prezenta. A fost o singura persoana de la Vice", au precizat reprezentanţii CpF, pentru STIRIPESURSE.RO.

Fragmente trunchiate din conferinţa de presă au fost publicate pe Facebook, pentru a dovedi un aşa-zis abuz asupra jurnaliştilor. Mai jos, înregistrarea video integrală a conferinţei de presă:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.