Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal la Țebea pe Legea lui Avram Iancu

arhiva personala
Laurentiu Rebega

Legea prin care Avram Iancu e declarat Erou Național agită spiritele în politică. Partidul Forța Națională i-a solicitat chiar de la Țebea Parlamentului să retrimită spre promulgare această lege care a fost respinsă de președintele Iohannis.

”Partidul Forța Națională, constatând ipocriza liderilor politici prezenți la Țebea, îi solicită Parlamentului României să retrimită spre promulgare Legea prin care Avram Iancu este declarat Erou Național. Sperăm că mulțimea de politicieni prezentă la Țebea nu a venit doar pentru că e an electoral și că va înțelege că nu poți pretinde că onorezi moștenirea lui Avram Iancu refuzându-i în același timp titlul de Erou Național. Partidele care fac doar paradă de patriotism, dar nu sunt în stare măcar să îi recunoască lui Avram Iancu valoarea de Erou Național, nu merită să îi reprezinte pe români!”, a fost mesajul transmis de secretarul general al Forței Naționale, Mircea Găinușă, de la Țebea.

Potrivit comunicatului Forței Naționale, ”Președintele Iohannis a respins o dată această lege, dar este obligat să o promulge dacă Parlamentul – care reprezintă națiunea română - i-o retrimite, așa încât stă în mâna partidelor parlamentare să repare această nedreptate. Altfel, prezența lor la Țebea este doar o dovadă de ipocrizie!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.