Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la graniţă: Vameşii din Muntenegru nu au permis accesul în ţară a zece români

mediafax.ro
control vama politie de frontiera

A fost scandal la graniţa dintre Serbia şi Muntenegru. Mai mulţi români au avut probleme pe motiv că fac parte dintr-o listă cu huligani. Unii dintre ei aveau bilete de vacanţă, dar vameşii din Muntenegru au fost de neclintit, potrivit Mediafax.

Citeşte şi: Ponta şi Constantin DEZVĂLUIE ce PLANURI politice au: 'Vrem să facem racolări...'

Într-un comunicat oficial, cei de la Uniţi Sub Tricolor susţin că vameşii muntenegreni au refuzat accesul a 10 români, pe motivă că ar fi huligani. Printre ei se află şi două familii care şi-au luat bilete de vacanţă la Marea Adriatică. Bărbaţii n-au fost lăsaţi să intre, ci doar ceilalţi membrii ai familiilor lor. Cei de la Uniţi Sub Tricolor susţin că au luat legătura cu Ambasada României de la Podgorica, însă fără să aibă prea mult succes.

"Zece cetăţeni români nu sunt lăsaţi să intre în Muntenegru, la graniţa cu Serbia. Între ei sunt şi două familii care îşi cumpăraseră sejururi pe litoralul Mării Adriatice.

Deşi în România nu figurează pe listele persoanelor interzise la competiţiile sportive, vameşii muntenegreni le refuză accesul pe motiv că ar figura pe o listă de potenţiali huligani.

Contactaţi telefonic la numărul de urgenţe a ambasadei din Podgorica, reprezentanţii statului român au declarat pentru Mediafax că nu este datoria lor şi opţiunea de a permite sau nu accesul în Muntenegru aparţine în totalitate statului gazdă.

Cetăţenii români, Răzvan C, Matei A, Şerban A, Cătălin G, Cristian D, Liviu A, Coralia L, Andreea V, Cristian M stau deja de cinci ore la graniţa de intrare în Muntenegru, cu biletele turistice în buzunar", susţin cei de la Peluza Uniti sub Tricolor, într-un comunicat oficial.

Citeşte şi: TRAGEDIE la Constanţa. Un copil a ARS de viu într-un incendiu, alte 2 victime duse de urgenţă la spital .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.