Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal la meciul României cu Bosnia: Bătaie în tribune între ultrașii români și cei bosniaci, intervin jandarmii

breaking news ultima ora

Este nebunie la meciul României cu Bosnia-Herțegovina, din Liga Naționilor, partidă care se dispută luni seara la stadionul Giulești.

O parte a fanilor români s-au luat la bătaie cu fanii bosniaci. Jandarmii au intervenit de urgență pentru a calma spiritele.

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a emis luni seara un comunicat prin care a informat că înainte de meciul internațional dintre România și Bosnia Herțegovina, un grup de suporteri români a încercat să provoace suporterii echipei adverse.

În comunicat se spune: „În legătură cu meciul de fotbal dintre echipa reprezentativă a României și a Bosniei și Herțegovinei, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări.

La începutul partidei, un grup de suporteri din Peluza Sud a depășit cordonul de stewarzi și a migrat către galeria oaspeților, cu scopul de a iniția confruntări violente.

În acest context, jandarmii au acționat pentru dispersarea suporterilor violenți și păstrarea unei distanțe de siguranță între cele două grupuri.

Menționăm faptul că, pe timpul intervenției nicio persoană nu a fost rănită și, punctual, acolo unde situația a impus, au fost folosite materialele din dotarea forțelor de ordine, pentru restabilirea climatului de ordine și siguranță publică.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.