Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal la Monte Carlo Masters: Daniil Medvedev, rugat să nu țipe la judecătorul de linie

www.reuters.com
djokovic medvedev

Daniil Medvedev a fost rugat să nu țipe la un arbitru de linie în timpul victoriei sale de miercuri, în fața lui Gael Monfils, la Mastersul de la Monte Carlo. Rusul conducea cu 6-2, 1-2 când nu a fost de acord cu două decizii și a strigat la oficial. Arbitrul partidei i-a cerut să se liniștească.

Arbitrul Mohamed Lahyani a intrat de două ori pe teren pentru a verifica contestațiile rusului și a-l calma.

„Daniil, te rog, nu țipa la el", a spus Lahyani. „Și el [arbitrul de linie] poate face o greșeală".

În ciuda faptului că a condus cu 40-15 în meciul plin de incidente, numărul patru mondial și-a pierdut serviciul și apoi a fost condus cu 4-1 înainte de a câștiga cinci game-uri la rând cu care a pecetluit victoria în fața francezului.

Dezacordul a început după ce o lovitură efectuată de Monfils a fost anunțată out. Lahyani a coborât să verifice apelul, dar a spus că mingea a fost în teren și a acordat punctul lui Monfils.

Medvedev a fost clar frustrat, mai ales că sistemul Hawkeye a arătat că lovitura era de fapt out, dar a continuat să joace.

La următorul punct, lovitura lui Monfils a fost declarată ca fiind în joc, dar aceasta depășise linia de fund. Medvedev a început să țipe în acest moment, Lahyani venind să verifice din nou apelul. De data aceasta, arbitrul a fost de acord cu numărul patru mondial și i-a acordat punctul, dar acesta a continuat să fie iritat.

Medvedev a continuat să protesteze între game-uri, strigând și înjurându-l pe arbitru, fiind văzut lovind scaunul acestuia.

După ce Lahyani a spus „dacă am greșit, îmi voi cere scuze", Medvedev a replicat: „Cum poți să-ți ceri scuze, am pierdut game-ul ăsta nenorocit. Cum am pierdut game-ul când (mingea) e afară? E afară, e afară".

După meci, Medvedev a scris "in sau out?" pe obiectivul unei camere de televiziune, înainte dând mâna cu Lahyani.

Rusul va juca joi, în optimi, cu compatriotul său Karen Khachanov.

„Au fost momente în care credeam că o să înnebunesc... dar sunt 99% sigur că mingea a fost afară", a declarat Medvedev după meci. „Este păcat, pentru că aș fi câștigat game-ul și poate că aș fi câștigat cu 6-2, dar sunt fericit că, chiar și de la 4-1, am reușit să revin și să câștig setul".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.