Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal la Națională: Iordanescu a revenit pe pile! Ce lider politic ar fi implicat

anghel iordanescu

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, susține că Anghel Iordanescu ar fi revenit ”pe pile” selecționerul echipei naționale a României de fotbal.

„Iordănescu trebuia să se mulțumească cu pensia respectabilă pe care o are. A fost adus pe pile la echipa națională, știe toată lumea”, a afirmat Dragomir la Dolce Sport. Acesta crede că Gică Hagi, conducător și antrenor al Viitorului, ar fi antrenorul de care naționala României are nevoie: „Nu vedeți ce face? E un antrenor de nota 10!”, a mai spus fostul șef al LPF.

La sfârșitul lui octombrie anul trecut, Anghel Iordănescu i-a luat locul lui Victor Pițurcă pe banca Naționalei. De atunci, România a obținut un succes și un egal cu Irlanda de Nord, scor 2-0, respectiv 0-0, și o victorie cu 1-0, la Ploiești, cu Insulele Feroe.

În momentul revenirii la Națională au existat zvonuri potrivit cărora politicul s-a implicat serios. S-a vorbit la acea vreme de prietenia excelentă intre vicepremierul Gabriel Oprea si Iordanescu... cei doi fiind si colegi de partid la UNPR.

Fost jucător și antrenor al Stelei, Anghel Iordănescu a condus pentru prima dată echipa națională în 1993. Cu el, un an mai târziu, tricolorii au ajuns până în „sferturile” Campionatului Mondial din SUA. În 1998, după ce s-a calificat la trei turnee finale la rând, Iordănescu a părăsit Naționala. Acesta a revenit în 2002, dar a fost demis peste doi ani după ce a eșuat în preliminariile EURO 2004.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.