Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal la o petrecere cu manele, în Sectorul 1: Un angajat a bătut oaspeții și pe un jandarm

catuse

Angajatul unui eveniment ce se desfășura în Sectorul 1 a fost încătuşat după ce a devenit violent cu oamenii legii. Trei persoane au ajuns la poliție, una fiind dusă apoi la spital, la cerere. În zorii zilei de sâmbătă, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 2 au fost sesizați de o persoană că ar fi fost îmbrâncită de angajatul unui eveniment, ce se desfășura la o locație din Sectorul 1. Conform unor informații pe surse, era vorba de o petrecere cu manele.

Întrucât angajatul a devenit recalcitrant, a fost imobilizat și încătușat, la fel și alte două care i-au venit în sprijin, fiind utilizate mijloacele din dotare, informează Poliția Capitalei.

Pentru calmarea spiritelor, la fața locului s-au prezentat echipaje de la secțiile limitrofe, precum și o echipă de jandarmi. Pentru continuarea cercetărilor, la poliție au fost conduși 3 bărbați, unul dintre aceștia cerând prezența unui echipaj medical, care l-a transportat la spital. Cercetările sunt continuate pentru tulburarea ordinii și liniștii publice sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.