Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDOE SCANDAL la România TV, între Marcel Vela și Victor Ciutacu: 'Văd că dumneavoastră le știți pe toate' vs. 'Recunoașteți că sunteți depășit de situație'

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a intervenit, miercuri seară, la România TV, pentru a clarifica situația de la casa lui Emi Pian, acolo unde are loc priveghiul interlopului ucis acum două nopți.

"Că sunt sute de persoane, nu este așa. Ați dat imagini de azi din cursul zilei, acum pe seară nu mai este așa. Mai devreme ați difuzat imagini cu sute de persoane. Nu au fost 800 de persoane.

Citește și: După uciderea lui Emi Pian, membrii clanului Rinu încep să dispară de pe rețelele de socializare

S-au aplicat 60 de amenzi, inclusiv lui Florin Salam. Dacă sunt acum mai multe de 50 de persoane, se vor da amenzi. Vă garantez acest lucru.

Poliția și jandarmeria sunt acolo pentru a supraveghea zona, sunt în misiune, ca prevenție. Nu mi se pare să difuzați imagini de pe zi și să spuneți că sunt seara. Văd că dumneavoastră le știți pe toate. Elicopterul care a supravegheat zona este în misiune, are dispozitive de monitorizare pentru a identifica orice grup mai mare de oameni", a spus Marcel Vela.

"Medicina nu se rezolvă nici cu amenzi, nici cu cătușe. Ce faceți cu bomba epidemiologică de acolo. Vreau să faceți și prevenție, nu numai amenzi. Virusul se răspândește mai mult ziua decât noapte. Recunoașteți că sunteți depășit de situație. Îmi spuneți că faptul că doi interlopi s-au tăiat între ei nu este problema forțelor de ordine.

În timp ce interlopii se taie pe stradă, dumneavoastră căutați un nume pentru un câine.", a replicat și Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.