Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal la SJU Ploiești: Un bărbat a lovit ușa de acces în UPU și geamul Biroului Triaj

Inquam Photos / Octav Ganea
salvari UPU covid urgenta ambulanta

Un bărbat de 42 de ani a fost amendat de poliţişti după ce a făcut scandal la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, el lovind uşa de acces în UPU, dar şi geamul Biroului Triaj, a anunţat, marţi, Poliţia Prahova, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, incidentul s-a petrecut luni, poliţiştii Secţiei nr.2 de Poliţie Ploieşti fiind sesizaţi în jurul orei 11,30.

"În temeiul sesizării s-a constituit echipa operativă care s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au identificat apelanta care a declarat faptul că un bărbat, în jurul orei 11.25, s-a prezentat la biroul triaj, unde a solicitat informaţii cu privire la o rudă internată pe Secţia Terapie Intensivă. Asistenta i-a comunicat acestuia să aştepte deoarece sunt multe urgenţe, moment în care bărbatul a lovit cu piciorul uşa de acces în Secţia Primiri Urgenţe, spărgând geamul aferent uşii, după care tot cu piciorul a lovit şi geamul de protecţie al biroului de triaj. La scurt timp, poliţiştii, împreună cu jandarmii care asigurau ordinea şi liniştea publică în zona spitalului, au identificat persoana recalcitrantă, fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Ploieşti", precizează sursa citată.

În timpul audierilor, bărbatul a recunoscut fapta comisă, declarând că a recurs la acest gest, deoarece fratele său se află internat pe Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Ploieşti, în stare foarte gravă, de trei zile.

Acesta a fost amendat cu 1.500 de lei, conform Legii nr. 61/1991.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei nr.2 de Poliţie Ploieşti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.