Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la spitalul din Bacău: oamenii care așteptau înăuntru au fost SCOȘI afară în frig

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam pacient terapie intensiva spital medic

Mai multe persoane au fost date afară din Secția de Oftalmologie, din Spitalul din Bacău, din cauza aglomerației, iar imaginile au ajuns în spațiul public, declanșând un adevărat scandal.

Reprezentanții Spitalului spun că rudele bolnavilor nu aveau ce căuta în secție, iar unii pacienți au încercat „să ocolească” Policlinica, conform Mediafax.

Citește și:  GRAFICE din mai multe țări: masca NU ajută la nimic. Numărul cazurilor a BUBUIT, după impunerea obligativității

 

În spațiul public au apărut imagini în care angajații Spitalului din Bacău dau afară mai multe persoane din Secția Oftalmologie, ia mulți dintre cei care au văzut imaginile s-au revoltat pentru că pacienții sunt dați afară din spital.

Reprezentanții Spitalului din Bacău au transmis că imaginile au fost filmate în secția Oftalmologie, și nu în Policlinică, fiind vorba de pacienți și rude ale pacienților.

„Toți pacienții și aparținătorii care se aflau pe holul de la intrarea în secție nu erau programați să fie consultați acolo. Secția Oftalmologie este o secție chirurgicală, unde nu se fac consultații decât pentru pacienții veniți la control postoperator, cinci sau șase cel mult, zilnic. În rest, toate persoanele aflate pe acel hol, intraseră abuziv, în speranța că vor ocoli Policlinica și vor obține mai repede consultații în secție”, au transmis reprezentanții Spitalului din Bacău.

Aceștia menționează că mai mult de jumătate dintre cei aflați pe hol erau rude, și nu pacienți.

Secția Oftalmologie este pavilion de sine stătător care nu are pază la intrare, astfel că, spun reprezentanții SCJ Bacău, cei care au pătruns pe holul secției au făcut-o după ce pacienții din interior au dat drumul celor care băteau în ușă, în timp ce medicii și personalul medical erau în investigații cu pacienții veniți la evaluare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.