Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la SRR - O jurnalistă acuză că a fost dată afară din motive politice

srr

E din nou scandal în SRR. Motivele nu sunt nici pe departe unele noi, ba chiar se repetă la fiecare scandal: presiunile politice, conform acuzațiilor făcute de angajații nemulțumiți.

Potrivit unui comunicat al Grupului pentru Libertatea de Expresie în Societatea Română de Radiodifuziune (GPLER), Dana Costea Dumaşcu, jurnalistă a Radio România din anii 90, a fost scoasă de pe post înainte ca aceasta să intre în emisie. Motivele, acuză GPLER, sunt politice. Vestea a afectat-o pe jurnalistă, căreia i s-a făcut rău şi a fost nevoie să fie chemată Salvarea.

Citește și: Ministrul interimar al Justiției, REACȚIE FULGER la suicidul de la Parchetul General

Incidentul a avut loc pe 24 aprilie, potrivit unui comunicat al Grupului pentru Libertatea de Expresie în SRR (GPLER), scrie stareapresei.ro

„Dana Costea Dumascu, o vedetă a Radio Romania este o nouă victimă a cenzurii PSD-iste. Un fapt, fără precedent, s-a întâmplat în seara de 24 aprilie 2019, când Nicu Popescu, redactor-şef, fără concurs, acuzat de cenzură şi ţinut pe delegaţie de conducerea PSD a Radioului, a sunat-o pe Dana Costea Dumaşcu, înainte cu câteva minute de intrarea în emisie. Nicu Popescu a anunţat-o că nu va mai intra pe post. Pretextul invocat a fost o serie de aşa-zise sesizări de la ascultatori şi colegi, pe care, însă, a refuzat să le arate", mai arată sursa citată.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.