Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal major în USR, membrii acuză conducerea că lasă partidul pentru locuri la Bruxelles

usr

USR pare tot mai dezbinat în plin an electoral. Potrivit unor surse politice, mai mulți membri sunt revoltați împotriva conducerii pe motiv că se iau decizii fără consultarea partidului și liderii vor doar să își asigure locurile la Bruxelles.

Tocmai de aceea mai mulți membri USR au lansat și o petiție online în care acuză faptul că nu există drept de vot în partid și deciziile se iau fără consultare de Biroul Național: „Prin această petiție dorim să ne exprimăm îngrijorarea, și totodată nemulțumirea cu privire la decizia Biroului Național din cadrul ședinței care a avut loc în data de 15 Septembrie 2023. (…) Nu ne luați dreptul de vot! Nu aveți acest drept, chiar dacă puteți!”, scriu USR-iștii nemulțumiți în petiție.

Mai mulți membri și-au exprimat și poziția public. Ultima ieșire publică a fost cea a fostului șef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, la adresa conducerii USR. Berceanu acuză pe pagina de Facebook că „democrația lor este atât cât le trebuie ca să nu-i deranjeze vocea celorlalți, care nu cred în zei salvatori și sloganuri false pe afișe electorale”.

Și alt cunoscut lider USR, europarlamentarul Vlad Gheorghe, critică partidul care, susține el, a ajuns să facă știri doar cu scandaluri interne.

„Suntem partid în opoziție care pentru prima rundă de alegeri din cel mai important an electoral pentru România vine cu o listă lansată cu scandal, modificată cu alt scandal. Chiar nu vă pasă că din partidul speranță am ajuns partidul dezamăgire?! Sunteți mulțumiți când cetățenii ne numesc ”răul cel mai mic”, vă mândriți cu așa ”rezultate”? Citiți vreodată comentariile și mesajele oamenilor sau îi blocați, la fel cum faceți cu cei care vi se opun sau vă pun întrebări în interiorul partidului? Fiți foarte atenți: pe votanți nu îi puteți suspenda sau exclude, ei sunt cei care exclud USR din opțiunile de vot”, a scris la finalul anului Vlad Gheorghe pe Facebook, motivând că apelează la aceste mesaje publice din cauză că intern a fost scos de pe grupurile de comunicare și blocat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.