Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal mare după FCSB – UTA Arad. Sunt contestate golurile și întreaga prestație a arbitrului

gsp.ro
fcsb

Partida FCSB – UTA Arad, contând pentru etapa a 18-a a Ligii 1, s-a încheiat duminică seara cu victoria echipei gazdă, bucureștenii marcând cele două goluri din penalty-urile transformate de Florin Tănase, ambele fiind însă contestate de oaspeți, la fel ca și întreaga prestație a arbitrului central.

După un debut de meci în care UTA a avut două ocazii importante de a marca, scorul a fost deschis de Florin Tănase, în minutul 23, dintr-un penalty a cărui acordare a fost contestată de oaspeți, care au considerat că intervenția lui Roger nu a fost fault.

În partea a doua, ocaziile debutului de repriză au aparținut gazdelor, dar cei care au marcat au fost arădenii, Roger profitând de o minge respinsă greșit de portarul Vlad (1-1, min. 71).

Cea mai controversată fază a avut loc în minutul 81, când arbitrul a dictat penalty la o fază la care, înainte de hențul ce a dus la penalizare, mingea a părăsit suprafața de joc, așa cum au arătat nenumăratele reluări ale televiziunilor care au transmis partida.

Florin Tănase a transformat fără emoții, ducând scorul la 2-1 și ajungând la cota 7, în clasamentul golgheterilor, cu care ocupă locul 3.

FCSB are 40 de puncte, după acest meci, datorită cărora ocupă locul 2 în clasamentul Ligii 1, la 8 puncte distanță de liderul CFR Cluj.

UTA Arad e pe locul 9, cu 25 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.