Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal mare în Primăria Capitalei: contre dure între PNL și USR-PLUS. Nicușor Dan merge pe sârmă

Nicușor Dan

Suspendarea PUZ-urilor a încins spiritele în cadrul Primăriei Capitalei, iar negocierile dintre PNL și USR-PLUS sunt extrem de dure. Cele două formațiuni au amânat deja cu peste o oră începerea ședinței Consiliului General, asta pentru că nu reușesc să ajungă la un acord.

Citește și: LISTA miniștrilor care își țin la secret consilierii personali: transparență până se ajunge la oamenii șefului

USR-PLUS a venit în Comisia Juridică cu amendamente prin care PUZ-urile din Capitală se suspendă pentru o perioadă de 24 de luni. Varianta este susținută și de primarul general, Nicușor Dan.

În schimb, cei de la PNL doresc o perioadă mai scurtă, termenul agreat ar fi cel de trei luni. Totuși, liberalii ar fi dispuși să accepte și un termen de 6-9 luni, dacă Nicușor Dan le promite că în această perioadă vor fi rezolvate problemele.

Practic, la primul test major, PNL și USR-PLUS arată cât este de fragilă coaliția de la Capitală, iar Nicușor Dan ajunge să meargă ca pe sârmă între cele două partide care îl susțin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.