Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal mare la protestul CFR-iștilor: Ministrul Transporturilor, HUIDUIT de manifestanți, în urma unei declarații! Zgomot infernal făcut de protestatari -VIDEO

www.realitatea.net
protest CFR

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a coborât, luni în mijlocul celor peste 2000 de angajaţi ai CFR Marfă care protestează acuzând situaţia gravă în care se află companie şi le-a spus oamenilor că problemele lor trebuie soluţionate "în linişte, fără presiune”. Unul dintre protestatari i-a replicat ministrului: "Am aşteptat destul!” moment în care mai mulţi dintre protestatari au început să huiduie.

”Sunt alături de voi, sunt atent la problemele voastre, ştiu cu ce vă confruntaţi şi împreună vom găsi soluţii. Vă mulţumesc pentru încurajarea pe care mi-o arătaţi în a vă susţine problemele dumneavoastră.  Însă probleme dumneavoastră trebuie să se soluţioneze împreună, în linişte, fără presiune, cu încredere reciprocă” le-a spus Luacian Şova celor peste 2000 de angajaţi ai CFR Marfă care protestează faţă de situaţia financiară precară a companiei, conform News.ro.

Citește și: Românii cu credite în lei, 'loviți' de o nouă veste cumplită: Indicele ROBOR a atins un nou nivel record al ultimelor luni

”Am aşteptat destul! Am aşteptat destul!” a fost replica unuia dintre protestatari, moment în care mai mulţi dintre cei prezenţi au început să huiduie.

Ministrul Transporturilor şi-a continuat discurusul şi i-a asigurat pe angajaţii CFR care protestează: "Atâta cât se poate face pentru dumneavoastră, asta se face acum”.

Peste 2000 de angajaţi ai CFR Marfă protestează, luni la Ministerul Transporturilor, acuzând faptul că CFR Marfă are datorii foarte mari, că în companie nu s-a investit de foarte mulţi ani, viteza medie de circulaţie pe cale aferată a scăzut  dar şi faptul că nu se adoptă un statut al feroviarului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.