Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șocant - Scandal într-o mașină, în trafic: Bărbat înjunghiat de șoferul aflat la volan

politia nu treceti

Între doi bărbați din Târgu Neamț a izbucnit un scandal spontan, miercuri, în timp ce se aflau în aceeași mașinp în mașină. Cei doi s-au lovit cu cuțite, iar unul dintre ei a murit.

Potrivit Poliției Neamț, incidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 14.20, când polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către un bărbat, de 31 de ani, din Vânători Neamț, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce bărbatul de 31 de ani se deplasa cu mașina pe o stradă din Târgu-Neamț, în care se aflau alte trei persoane, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, ar fi fost lovit de una dintre acestea, în vârstă de 38 de ani, din Vânători-Neamț.

În acel moment, bărbatul de 31 de ani l-a înjunghiat pe agresorul său. Ulterior, și bărbatul de 31 de ani a fost agresat.

În urma conflictului, ambii bărbați au suferit leziuni, fiind preluați și transportați la spital pentru îngrijiri medicale, însă în urma leziunilor suferite, a fost constatat decesul bărbatului de 38 de ani.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și criminaliști fac cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs evenimentul în cauză.

Ancheta se desfășoară sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț. Agresorul se află în custodia polițiștilor.

Potrivit surselor STIRIPESURSE.RO, autorul este un român, șofer a trei rromi.  Conducătorul auto a început să se certe cu ei pentru că i-au oferit doar 100 de lei pentru a îi duce mâine până la Harghita. Rromii se ocupă cu colectarea de materiale reciclabile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.