Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL Monica Pop, replică ACIDĂ pentru CTP: 'Sunt afirmații scelerate, de om bolnav. Cine e CTP, la scara întregii țări?'

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Inquam Monica Pop

Medicul oftalmolog i-a răspuns, duminică seara, la România TV, jurnalistului Cristian Tudor Popescu, după atacul la reputatul doctor, în urma afirmațiilor acesteia cu privine la vaccinarea COVID.

"Eu cred că eun gest nepoliticos față de mine să puneți așa ceva. Sunt afirmații scelerate, de om bolnav. CTP i-a înjurat și pe Patriarh și pe mulți alții. Are păreri total neavizate, dar poate se spună civilizat.

Nu are Drepitate. Nu are importanță că eu sunt oftalmolog. Cum își permite ca un om ca el, care e detestat de toată lumea, să spună așa ceva.

Cine are indicație de vaccinate? cine poate să spună că este sigur un vaccin? Cât se știe despre efectele secundare, a la long, ale vaccinului?

CIne e CTP, la scara întregii țări?", a spus Monica Pop, dup[ care a ie;it din emisiunea de la RTV.

Citește și: Ne așteaptă o iarnă de COȘMAR: agricultura românească s-a PRĂBUȘIT și producția este la nivel de avarie

Medicul Monica Pop a declarat, zilele trecute, că ea nu se va vaccina împotriva COVID, susţinând că acest vaccin ar putea produce leucemia, iar, ulterior acestor afirmații, Cristian Tusor Popescu a reacționat.

„Însă sunt acești viruși bipezi foarte periculoși care dezinformează agresiv, ba chiar creează panică la nivel național. După părerea mea, este de discutat în ce măsură astfel de afirmații afectează siguranța națională. De pildă, avem o declarație a unei doamne doctor, medic oftalmolog. Ce spune, la televizor, în văzul țării: „Vă mai spun încă o dată: peste 3 ani, face leucemie unul care face vaccinul și fac toți. Faceți copilului dvs vaccinul ăsta? Pericolul e foarte mare. Nimeni nu poate niciodată să spună că acest vaccin este sigur. Poate peste 10 ani. Bine, hai, 5 ani”, a spus CTP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.